Salter 7522 Rozsdamentes acél só- és borsőrlő (2db) (7522SS)

Salter 7522 Rozsdamentes acél só- és borsőrlő (2db) (7522SS)

9 790 Ft

Ajánlataink a termékre

 

Salter 7522 Rozsdamentes acél só- és borsőrlő (2db) (7522SS)

Széles választék, gyors kiszállítás, ***** ügyfélszolgálat

9 790 Ft
+ 1 500 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
homeandbeauty.hu
Termékleírás
Fűszerezze ételeit a Salter prémium minőségű rozsdamentes acél só- és borsőrlőivel! Csak egy gombnyomás, és megtapasztalhatja a fűszerezés kényelmét és egyszerűségét.
A só- és borsőrlő az egyik leggyakrabban használt kiegészítő a konyhában, így az egy kézzel is használható Salter elektromos készülék jelentősen megkönnyebbíti a mindennapjait.

Elegáns, praktikus dizájn
Az átlátszó akrilból és rozsdamentes acélból készült elegáns, elektromos só- és borsőrlő minden konyha hasznos dísze. Az átlátszó tartályban látható aktuális töltési szint, így mindig időben gondoskodhat az utántöltésről. Egyszerűen távolítsa el a tetejét, töltse fel a kívánt fűszerrel és fűszerezze az ételét.

Állítható őrlés finomság
Az univerzális kerámia mechanizmus egyaránt alkalmas só és bors őrlésére. Az állítható őrléssel megváltoztathatja az őrlés szemcseméretét, hogy finoman vagy durván őrölt sót/borsot kapjon.

Egyszerűen utántölthető
A malmok használaton kívül lezárt helyzetben vannak, így az étel mindig friss őrölt sót vagy borsot kap. Az újratöltéshez egyszerűen távolítsa el a tartály tetejét és a tartályt töltse fel a kívánt fűszerrel.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.